Fältbiologerna startar upp

”Fältbiologerna startar igång i Kalmar/Öland! Vi söker dig som vill vara med och ordna eller gå på aktiviteter. Exempel på sånt vi kan ordna är härliga naturupplevelser, som skogsutflykter och fågelskådning, och föreläsningar eller diskussioner av miljöpolitik. Du behöver inte ha varit aktiv i Fältbiologerna innan, det enda kravet är att du är mellan 6-25 år. Inga förkunskaper krävs. Tveka inte att kontakta fältbiologen Olga på olga.backstrom@icloud.com om du har frågor eller vill hänga på!”
 
Ha det gott, igelkott!
Med Vänliga Hälsningar☀️

Emelie Lindgren

Verksamhetsutvecklare
076-0093924
 
 
Fältbiologerna
Ute i naturen. Inne i miljödebatten. 

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.