Årsmöte onsdag 23 mars kl. 19.00

Vi bjuder in dig att delta i årsmötet och engagera dig i föreningen, du behövs för kretsens fortsatta arbete! 🙂
Det har blivit dags att utse styrelsen för Kalmarkretsen och diskutera kretsens fortsatta arbete för natur och miljö i Kalmar. Du som medlem är varmt välkommen att skicka din anmälan att delta till vår mail naturskyddsforeningenkalmar@gmail.com för att vi ska få en röstlängd och deltagarlista. Årsmötet kommer att hållas på Skälby Kungsgård i vår gemensamma lokal hos Studiefrämjandet. Men för dig som inte har möjlighet att komma dit är det även möjligt att digitalt via zoom. Följ oss för mer information på vår Facebook.
Vi söker fler aktiva till kretsen som är intresserade av att delta på kretsens möten och påverka verksamheten i Kalmar. Du är också varmt välkommen om du har något särskilt intresse som du skulle vilja dela med dig av inom föreningen? Gillar du kanske vandring och blomster? Är intresserad av hållbart skogsbruk eller biologisk mångfald? Vill du fokusera på nyhetsbevakning och politisk påverkan i Kalmar? Kontakta oss via mail eller vår sida på Facebook 🙂

Dela

Kommentera

2 thoughts on “Årsmöte onsdag 23 mars kl. 19.00

    • Amanda skickade ut den manuellt till de som anmält sig till årsmötet. Det blev lite miss i kommunikationen hos oss men den kom ut några dagar innan mötet. Dagordningen och inbjudan till mötet skickades ut tidigare än 30 dagar före mötet, dagordningen finns även på hemsidan och i eventet på Facebook. Önskar dig en fin dag! Hälsningar Felicia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.