Välkommen i gänget!

Vi söker alltid fler engagerade i Kalmarkretsen! Tycker du också att Kalmar är en härlig plats med vacker natur och miljö? Vill du vara med och ta hand om den? Skapa tillfällen att vistas i den och uppleva allt den har att erbjuda i gengäld?

Här får alla idéer plats! Har du något intresse som du skulle vilja dela med dig av i föreningen? Gillar du vandring och blomster? Cykling? Är en fena på allemansrätten? Intresserad av skogsbruk eller biologisk mångfald? Är du en fena på texter och skulle vilja skriva blogginlägg till kretsens hemsida som delas på Facebook? Eller kanske dela intressanta nyheter på Facebooksidan? Jobba med nyhetsbevakning eller politisk påverkan? Ta med dig några medlemmar ut i skogen? Odla i odlingslådor på Skälbyträdgården? Eller bara följa med på möten då och då för att bolla ideér om hur verksamheten kan utvecklas? Vi välkomnar alla som vill engagera sig. Varmt välkommen att höra av dig till naturskyddsforeningenkalmar@gmail.com 🙂

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.