Miljövänliga veckan och naturfotografering

Miljövänliga veckanNu är miljövänliga veckan i full gång i hela landet. Vi i styrelsen har stått och informerat i olika butiker i Kalmar tillsammans med representanter från KRAV. Imorgon fredag hittar du några av oss utanför ICA Maxi på eftermiddagen. Kom förbi och säg hej!

På lördag ordnar vi en utflykt med tema naturfotografering. Mattias Rubin, vår egen fotograf, tar oss med till en plats där vi kan få fina bilder. Samling kl 10.00 utanför Stadsbiblioteket för samåkning. Facebook-eventet hittar du här. Glöm inte att ta med matsäck och kläder efter väder. Välkomna!

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.