Efterlysning av medlemmar som vill aktivera sig.

Vi söker några personer som är villiga att göra en insats i kretsens styrelse. Vi har tyvärr förlorat 2 personer ur styrelsen som tvingats avstå sin plats av tidsskäl. Om du tackar JA till det här uppdraget blir du välkomnad av en styrelse i vilket trivselfaktorn är hög. En god fika på kvällen är ett måste. Att ta sig ett uppdrag i kalmarkretsen innebär förutom styrelsearbete, också möjligheter att åka iväg på stimulerande kurser och möta nya människor och växa tillsammans med föreningen. Det finns också ett antal nätverk med miljö- och naturfrågor av olika slag beroende på vad du är intresserad av.

Vi hoppas du vill bidra till föreningsarbetet.

Claes Gårdinger . claes.gardinger@gmail.com

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.