Claes Gårdinger ny ordförande i länsförbundet

Söndagen den 24 april hölls årets länsstämma i Pukeberg utanför Nybro, Kalmarkretsen representerades av Claes och Kristian. Förhandlingarna gick smidigt och en enig stämma utsåg Claes Gårdinger till ny ordförande för länsförbundet. Kul tycker vi! Bertil Magnusson utsågs till ny ledamot med Ted Therner som suppleant.

Eftermiddagen bjöd deltagarna på en rundtur i Nybro med en inspirerad föreläsning av Jan Mikaelsson som berättade högt och lågt om geologin kring Linneasjön. Också Thomas Bergström som är stadsträdgårdsmästare och landskapsarkitekt berättade om sitt arbete med de prisade parkerna i Nybro.

Kalmarkretsen riktar ett stort tack till årets arrangörer som gjorde ett fantastiskt jobb och välkomnar också redan nu till nästa länsstämma som hålls i Kalmar.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.